În trecut, dacă doreai buze mai pline, trebuia să apelezi la intervenții chirurgicale sau la injecții. Dar acum, cu tehnologia laser non-ablativă, poți avea buzele pe care le-ai dorit întotdeauna fără proceduri invazive.

Ce este laserul non-ablativ?

Laserul non-ablativ este o tehnologie nouă care poate fi folosită pentru augmentare buze. Această tehnologie folosește un laser pentru a viza anumite zone ale pielii și pentru a crea mici perforații în piele. Aceste puncții stimulează producția de colagen și ajută la îngroșarea buzelor. Laserul non-ablativ este o alternativă mult mai sigură și mai eficientă la procedurile tradiționale de mărire a buzelor și se poate face în doar câteva minute cu un disconfort minim.

Cum funcționeazã?

Tehnologia laser a parcurs un drum lung în ultimii ani. Dezvoltarea laserelor non-ablative a făcut posibilă tratarea unei varietăți de probleme ale pielii cu timp de nefuncționare minim.

Deci, cum funcționează această nouă tehnologie laser? Laserele non-ablative emit energie luminoasă care pătrunde în piele fără a deteriora suprafața. Această energie este apoi absorbită de țesutul de dedesubt, determinând contractarea fibrelor de colagen și stimulând producția de colagen nou.

Acest proces are ca rezultat o piele mai fermă, mai fină, cu riduri reduse și tonus și textura îmbunătățite. De asemenea, poate fi folosit pentru a îmbunătăți alte probleme ale pielii, cum ar fi cicatricile de acnee, pigmentarea și daunele solare.

Dacă aveți în vedere tratamentul cu laser, asigurați-vă mai întâi că vă consultați cu un dermatolog sau un chirurg plastician care are experiență cu acest tip de procedură.

Care sunt beneficiile?

Unul dintre cele mai populare tratamente se bazează acum pe lasere non-ablative. Acest lucru înseamnă că nu este implicat timp de nefuncționare și puteți avea buze mai pline cu doar câteva tratamente.

Beneficiile acestui tratament sunt numeroase. În primul rând, este foarte eficient în creșterea plinătății buzelor. În al doilea rând, este mult mai sigur decât alte metode de mărire a buzelor, cum ar fi injecțiile. În al treilea rând, este relativ accesibil, iar în al patrulea rând, nu necesită timp de nefuncționare.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține buze mai pline, fără a apela la intervenții chirurgicale sau injectabile, atunci aceasta poate fi soluția perfectă pentru dvs. Este important să rețineți că rezultatele variază de la persoană la persoană, așa că cel mai bine este să consultați un profesionist pentru a vedea dacă acest tratament este potrivit pentru dvs.

Cine este un candidat bun?

Un bun candidat pentru această procedură este oricine care încearcă să-și îmbunătățească aspectul buzelor. Acestea includ persoanele care au buze subțiri, buze plate sau buze neuniforme. Rezultatele procedurii se văd în mai multe ședințe și nu există timp de nefuncționare puțin sau deloc. Acest lucru îl face o alegere ideală pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul fără a fi nevoiți să-și ia timp liber de la muncă sau alte activități.

Cât durează să vezi rezultatele?

Când vine vorba de buze mai pline, puteți vedea rezultate într-un singur tratament. Cu toate acestea, numărul de tratamente necesare pentru rezultate optime variază de la persoană la persoană. În medie, pacienții văd cele mai bune rezultate după 2-3 tratamente.

Nu există nici un risc de cicatrizare sau alte efecte secundare asociate cu alte metode de îmbunătățire a buzelor, cum ar fi injecțiile.

Concluzie

Tehnologia din spatele laserelor non-ablative a făcut posibilă această îmbunătățire, fără ca să mai fie nevoie  de  injecții sau o intervenție chirurgicală. Aceasta este o opțiune mult mai sigură și mai puțin invazivă, care vă poate oferi rezultatele dorite. Laserul funcționează prin stimularea producției de colagen, care la rândul său va face buzele tale să pară mai pline.