In ziua de astazi, Internetul a devenit un element nelipsit din viata noastra. In Romania, conform ultimelor statistici, mai mult de jumatate din populatie folosesc Internetul.

Odata cu cresterea numarului de utilizatori ai Internetului, dezvoltarea afaceri in spatiul virtual  este mai mult decat necesara. Va puteti crea un website, specfic pentru domeniul de activitate a firmei dumneavastra.

Este normal ca detinatori unor anumite afaceri nu stiu cum sa isi faca un website. Iar cea mai simpla modalitate de a crea un website este sa apeleze la serviciul de Optimizare SEO oferit de o persoana/firma specalista in acest domeniu.

Cum sa alegi firma potrivita pentru serviciul de Optimizare SEO:

In cele mai multe cazuri se apeleaza din nou la Internet. Se cauta pe un motor de cautare „optimizare seo” (sau cu alte cuvinte) si se acceseaza primul website  afisat. Dupa ce se  va verifica preturile prestate de acea firma, vor fi contactati pentru detalii si, de cele mai multe ori, se va finaliza cu o comanda.

Aceasta alegere nu este de cele mai multe ori cea mai buna decizie. Foate multe companii sau persoane au facut investitii majore pentru un website care s-a dovedit a fi un neproductiv. Pentru a evita aceste investitii  proaste, noi va oferim o modalitate simpla de testare.

In primul rand trebuie sa va faceti putin timp pentru a consulta piata. Trebuie sa gasiti mai multe firme care ofera serviciul de Optimizare SEO. De asemena ar fi indicat sa le cercetat si porofoliul acestor firme, pentru a vedea ce au creat pana acum. Dar cel mai important pas este verficare site-ului care va ofera serviciile in acest domeniu.

Motorul de cautare Google ne pune la dispozite, gratuit, un program de verificare a site-urilor. Aceasta verificare este bine venita si ar trebui sa cantareasca destul de mult in luarea decize de a apela la o anumita firma. Acest program se numeste : PageSpeed Insights sau versiunea mai noua Mobile Wesite Speed Testing Tool.

Cu ajutorul acestor programe vom verfica webisite-ul firmei cu care dorim sa colaboram. Este foarte simplu ce testat! In primul rand vom copia URL-ul site-ului si il vom lipi in casuta de testare si vom apasa Analyze sau Test Now. Apoi vom astepta cateva secunde ca programul sa testeze ste-ul si sa ne afiseze rezultatele. In cazul folosirii programului PageSpeed Insights rezultatele testarii vor fi afisate in doua versiuni: pentru Mobile si pentru Desktop. Iar in cazul Mobile Website Speed Testing Tool va fi afisat si un rezultat pentru Mobile Friendliness. Aceste rezultate se refera la partea de optimizare a site-lui, un serviciu care ar trebui aplicat la toate website-urile.

Un rezultat cat de cat acceptabil ar trebui sa fie de minim 85%. Este oarecum jenant ca o persoan sau firma sa vanda cu ajutorul unui website un serviciu de optimizare, dar website-ul in sine sa fie foarte prost optmizat. Acest lucru ar trebui sa va ridice un semn de intrebare pentru cat de calitative sunt serviciile oferte de acea firma. Si de asemenea ar trebui sa va intrebati cat de bun va fi website-ul creat pentru Dvs. de acea firma.

Testati Acum:

Testati cu PageSpeed Insights

Testati cu Mobile Website Speed Testing Tool