Descopera avantajele utilizarii zgardei antiparazitare Foresto

Zgarda împotriva căpușelor de la Bayer nu este doar un produs obișnuit împotriva puricilor și căpușelor. Foresto reține amestecul de materiale active, lucru care permite eliberarea sigură și mai ales controlată a dozelor mici de substanțe active care resping aceste mici creaturi ce pot infesta pielea cainelui sau a pisicii, timp de până la 8 luni.

Cu siguranță știți foarte bine cât de mult le pot îngreuna prietenilor nostri viața puricii și căpușele. Acesti mici paraziți se hrănesc cu sângele lor, lăsând mușcături care pot fi dureroase. Puricii și căpușele infectați pot, în timp ce sug sângele câinilor, să transfere și boli periculoase. Cu zgarda Foresto, această problemă poate fi ușor evitată.

Ce beneficii practice aduce aceasta zgarda antiparazitara pentru câinele tău?

Nu doar ca zgarda Foresto ucide puricii și căpușele, ci și respinge căpușele înainte ca acestea să fie nevoite să se agațe de animalul tau de companie. Deci, acest accesoriu poate proteja împotriva bolilor pe care acești paraziți le pot răspândi.

Ce substanțe conține zgarda anitparazitara pentru câini Foresto?

Imidacloprid – 10%: cu eficacitate dovedită împotriva puricilor adulți, larvelor și cleștilor acestora.

Flumetrin – 4,5%: eficacitatea dovedită în respingerea și uciderea căpușelor adulte, a larvelor și nimfelor acestora.

La ce ajută zgarda Foresto?

Foresto vine in ajutorul cainele tau in tratarearea si prevenirea infestarilor cu purici in special, pe o perioada de 7-8 luni. Protejeaza-ti animalul de companie înainte de dezvoltarea larvelor de purici. De asemenea, îl poți utiliza ca parte a tratamentului dermatitei alergice, care este cauzată de purici. Avantajul este că Foresto luptă constant împotriva căpușelor, dar și împotriva larvelor și nimfelor. Zgarzile Foresto pot sa ajute la o evolutie favorabila la infestarea cu Sarcoptes scabiei la caini infestati anterior, ducand la o vindecare completa dupa trei luni. Mai mult decat atat, fata de indicatiile enumerate  mai sus a fost aratata la caini activitate impotriva I. hexagonus, I. scapularis si a speciilor noneuropene de Dermacentor vaiabilis si a capusei paralizante din Australia, I. holocyclus.

Cum este  folosita zgarda Foresto?

Zgarzile antiparazitare Foresto se pun pur și simplu pune pe gâtul animalului. Poate fi desfășurat împreună cu zgarda clasică și poate fi adaptat pentru orice câine. Se recomandă tăierea excesului de la capăt. Pentru câinii care sunt în curs de dezvoltare, este mai bine să păstrați capătul in plus pentru a putea regla lungimea zgarzii în funcție de mărimea cățelușului. Ar trebui să fie verificat în mod regulat pentru potrivirea lungimii și, eventual, să fie ajutat. Întotdeauna asigura-te ca intre zgarda și gâtul câinelui este loc de cel puțin două degete.