Când vine brusc momentul în care bătrânii nu mai pot trăi acasă, în multe cazuri oamenii nu caută un azil bătrâni în București competent, ci aleg în schimb primul azil de bătrâni care le apare în cale, indiferent de locația lui. Apropierea fizică de membrii familiei și de mediul familiar joacă adesea un rol important și de asemenea, rar se acordă atenție condițiilor optime de îngrijire. Pentru multe familii însă, locația unui cămin de bătrâni  este foarte importantă. Acest lucru este luat în considerare de multe familii, atunci când aleg un azil de bătrâni.

Unitatea în care se garantează îngrijirea optimă, depinde în mare măsură de starea de sănătate a rezidentului respectiv. Persoanele care nu mai pot trăi singure din cauza vârstei lor sau care au o deficiență cognitivă, cum ar fi demența, necesită o formă diferită de îngrijire, față de persoanele care depind de îngrijire din cauza unor boli fizice.

Toate facilitățile de care ai nevoie

Ceea ce face plăcere unei persoane poate să nu fie neapărat potrivit pentru altul. Astfel, un bun azil de bătrâni este o percepție subiectivă a fiecărui individ. Fiecare are nevoi diferite când vine vorba de o unitate de îngrijire. Unii își doresc o gamă largă de activități de agrement, alții prețuiesc bucătăria bună și mulți doresc camere moderne și luminoase. Unul își dorește un azil de bătrâni de lux, celălalt se simte mai confortabil într-un azil de bătrâni condus de creștini. Prin urmare, cel mai potrivit azil bătrâni București este Aboscare, deoarece poate fi o locație potrivită pentru tine ca familie, aici persoanele în vârstă beneficiază de toate facilitățile, iar bătrânii primesc cea mai bună îngrijire.

Azil bătrâni București – Obiectivul principal

Obiectivul principal al Aboscare este de a oferi oamenilor din zonă o ușurare vizibilă prin ofertele sale, iar odată cu noua casă îngrijire pentru persoanele în vârstă cazate. Pe de o parte, există designul diferit al zonelor de locuit prin diferite motive. Pe de altă parte, fotografiile personale și plăcuțele cu numele de pe ușile camerei joacă un rol. În plus, suprafețele mari de ferestre oferă posibilitatea de a observa schimbarea zilei și a sezonului. În plus, calendarele zilnice și ceasurile din punctele centrale, ajută la ținerea evidenței timpului. Programul săptămânal al ofertelor de asistență socială servește drept orientare suplimentară. Desigur, este vorba despre lucrări biografice. În plus, există organizarea unei game largi de activități, proiectarea de activități de agrement atractive, dar și consiliere și sprijin individual pentru rezidenți și familiile acestora.

În centrul unui bun azil de bătrâni se află, desigur, angajați competenți și personal specializat. O cooperare caldă ar trebui să caracterizeze interacțiunea și nu impresia de muncă agitată și solicitări excesive. Așa-numita muncă biografică este de asemenea importantă, adică angajații răspund individual la rezidenți și la poveștile lor de viață. Munca pe linia de asamblare este absolut tabu. De asemenea, rezidenții ar trebui să își poată structura ziua după cum doresc. Pot, de exemplu dormi, pot menține vechile obiceiuri și hobby-uri cât mai mult posibil și simt că și-au găsit o adevărată casă aici.