Potrivit medicilor chinezi, în primul rând, picioarele unei persoane îmbătrânesc. Această părere nu este neîntemeiată, deoarece picioarele oamenilor sunt supuse unui stres enorm în fiecare zi. Chiar și atunci când stai în picioare, membrele inferioare se află în tensiune, deoarece greutatea corpului apasă asupra lor. Drept urmare, apare oboseală, tulburări circulatorii etc. În ciuda acestui fapt, există presopunctură talpă executată de un fotoliu de masaj.

Fotoliile de masaj cu funcția de presopunctură talpă, au nu numai grijă de spate și fese, ci îți pot oferi și un masaj presopunctură talpă cu senzaţii grozave.

Masajul tălpii piciorului se efectuează cu ajutorul unui mecanism cu role. Scaunul de masaj face cel mai bine această sarcină. Rolele sunt dispuse pe rânduri și echipate cu crestături speciale. Astfel, scaunul de masaj cu funcția de masaj presopunctură talpă acţionează la suprafaţa piciorului, realizând efectul masajului Shiatsu. Rolele masează punctele biologic active, întinzând perfect picioarele și relaxându-le.

Masaj presopunctură talpă – Beneficii

Masajul efectuat asupra tălpii piciorului cu fotoliul de masaj, oferă îmbunătățirea bunăstării generale. Ai nevoie doar de o sesiune de zece minute pentru a-ți recăpăta forța și bună dispoziție.

Masajul efectuat în talpa piciorului pe fotoliul de masaj, duce la întărirea activității sistemului cardiovascular. Un masaj de înaltă calitate a tălpii picioarelor îmbunătățește circulația sângelui, ajută la prevenirea stagnării sângelui și la umflarea țesuturilor și ameliorează durerile din talpa piciorului.

Masajul în talpa piciorului pe fotoliul de masaj accelerează metabolismul. Masajul regulat al picioarelor poate îmbunătăți metabolismul.

De asemenea, masajul de presopunctură în talpa piciorului, oferă un plus de energie. Dacă trebuie să petreci mult timp în picioare, ești obosit și stresat, masajul cu role te va ajuta să scapi de aceste senzații neplăcute, redându-ți vigoarea.

Masajul de presopunctură talpă, oferă elasticitate pielii. După cum știi, masajul ajută la conferirea elasticității pielii. Un masaj zilnic de presopunctură talpă, ajută la menținerea tonifierii pielii.

Presopunctura talpă pe fotoliul de masaj ajută chiar și la pierderea excesului de greutate. Adesea, zonele cu probleme apar nu numai pe fese și coapse. Mulți oameni sunt nemulțumiți de dimensiunea picioarelor lor. Un masaj cu role poate ajuta la reducerea excesului de grăsime de pe picioare, ceea ce va face ca picioarele să pară mai subțiri.

Presopunctură talpă pe fotoliul de masaj, poate preveni multe boli. Picioarele sunt o parte extrem de importantă a corpului de care trebuie să ai grijă pentru a-ți menține întregul corp sănătos.

Fotolii masaj presopunctură talpă – Avantaje

Avantajul acestei opțiuni este mișcarea ușoară dintr-un loc în altul. Fotoliul de masaj arată ca un scaun obișnuit de computer, fără volum și mecanisme inutile. Controalele sunt simple și directe, de regulă, implementate într-un panou de control. Un astfel de fotoliu masaj cu funcții de presopunctură nu va putea reduce simptomul durerii în timpul exacerbărilor, de exemplu, osteocondroza, dar produsul poate face o treabă excelentă cu presopunctura talpă și poate reduce tonusul muscular sub stres constant la birou. Influențele vibraționale speciale au, de asemenea, un efect benefic asupra aprovizionării cu sânge a mușchilor, care, la rândul său, ajută la îmbunătățirea stării de bine. Astfel, orice persoană se poate simți ușurată și puternică pentru o acțiune ulterioară.