De la momentul înfiinţării firmei şi până la realizarea rapoartelor anuale, ai nevoie de o firmă de contabilitate care să te ajute să ai totul pregătit şi predat conform legii. Lucrând cu o firmă de contabilitate o să descoperi o foarte bună deschidere către nevoile tale şi ale afacerii tale. O să poţi cunoaşte oameni dedicaţi şi dornici să te ajute să îndeplineşti tot ceea ce îţi propui.

Atunci când o companie angajează o firmă contabilitate, aceasta vrea să știe că echipa respectivă are abilitățile și expertiza necesare pentru a face față tuturor nevoilor sale. Dacă firma de contabilitate nu are pregătirea adecvată, atunci acest lucru ar putea duce la greșeli costisitoare în contabilitate, care ar putea sfârși prin a vă costa compania bani. Atunci când vine vorba de firma de contabilitate, doriți să puteți avea încredere în echipa dumneavoastră. Vreți să simțiți că sunt de partea dvs. și că au la inimă cele mai bune interese ale dvs.

Dar există câteva lucruri care fac ca toate firmele de contabilitate bune să iasă în evidență:

  • Un personal foarte bine pregătit, care poate răspunde rapid și complet la întrebări
  • Un accent pe comunicarea dintre client și echipa lor (atât înainte, cât și în timpul serviciilor)
  • cultură a transparenței și onestității de sus în jos (mai ales când vine vorba de onorarii)
  • dorință de a face mai mult decât trebuie pentru nevoile clienților

Contabilul cunoaște foarte bine legile

În sfera contabilităţii sunt foarte importante toate detaliile legate de legi şi cerinţe din partea statului. Contabilul tău poate să ştie care sunt noile reglementări, la ce anume să fii atent/ă şi care sunt posibilele încălcări ale legii. De aceea este bine să comunici în permanenţă cu un contabil care să fie dedicat ţie şi care să te ajute să rezolvi orice lucru de care ai nevoie. O firma contabilitate de calitate, care are valori legate de profesionalism şi implicare, te poate susţine în a îndeplini obiectivele de creştere ale firmei tale.

Contabilul te poate consilia și în legătură cu actele de înfiinţare pentru firmă

Atunci când ești la început și dorești să deschizi o firmă, ai nevoie de informaţii de bază legate de paşii care trebuie să fie urmaţi din punct de vedere legal. Contabilul tău o să comunice cu tine, o să te îndrume şi o să te ajute să ai parte de tot ce ai nevoie pentru a fi bine pentru parcursul tău.  Contabilul o să îţi răspundă la întrebări, o să fie alături de tine pentru a face totul la timp şi corect.

Contabilul este cel care te îndrumă atunci când vrei să te extinzi

Extinderea firmei trebuie să aibă o bază legală, un plan foarte bine stabilit şi o structură contabilă care să te ajute să obţii ceea ce îţi doreşti. Astfel, este important să vorbeşti în permanenţă cu un contabil atunci când ai un plan de dezvoltare rapidă.

Contabilul te ajută să îndeplineşti toate criteriile cerute de lege privind angajații

Atunci când faci angajări, este bine să îţi consulţi contabilul şi să stabileşti ce anume urmează din punct de vedere legal. Este bine să cunoşti diferenţele, să poţi lua corect decizii şi să te dezvolţi cât mai simplu şi mai uşor. Cerinţele o să ţi le comunice, o să primeşti sfaturi legate de viitor şi o să ai un ajutor interesat de binele afacerii tale.

Contabilul este cel care verifică toată activitatea ta şi te ajută să ai totul corect realizat din punct de vedere legal

Verificarea legală a activităţii tale o să fie realizată de către contabil. El o să observe neregulile şi o să îţi ceară să le remediezi dacă este cazul. Esste important să ai o bună comunicare cu firma de contabilitate şi să poţi rezolva totul cât mai rapid.