Cu toții îndrăgim animalele iar cei care au acasă un cățel sau o pisică adoră să arate pozele acestora prietenilor. De ce să nu ai o husă de telefon cu imaginea acestuia care să-ți țină companie întreaga zi? Alege să-ți personalizezi telefonul cu o husă care să-ți aducă un zâmbet pe buze de câte ori o privești!

Husele și carcasele pentru telefon sunt accesorii esențiale pentru protejarea telefoanelor, dar acestea arată şi personalitatea ta, datorită modului în care sunt realizate. Prin urmare, trebuie luate în considerare multe criterii pentru ca aceste accesorii de protecție să răspundă perfect nevoilor și așteptărilor utilizatorilor de smartphone-uri. Pentru ca husele şi carcasele să te reprezinte cel mai bine ar trebui să te orientezi spre huse telefoane personalizate.

Carcase moi pentru telefon

Pentru utilizare zilnică, îţi recomandăm carcase de poliuretan ultra rezistente, transparente, ultra simplu de instalat, pentru acestea asigură o bună protecție a telefonului.

Avantajul acestor carcase din plastic poliuretanic este că sunt foarte rezistente. Confecționate din același material ca și rotilele de la patine, aceste carcase sunt moi la atingere, deseori transparente, uneori cu culori strălucitoare şi sunt potrivite pentru toată lumea. Trebuie doar să fie compatibile şi pentru asta va trebui să le cauţi în funcţie de tipul telefonului.

Acest tip de carcasă poate fi spălată cu apă cu săpun, aderenţa sa este excelentă și păstrează dimensiunile telefonului. De asemenea este recomandat să fie folosită în asociere cu folii de protecție. Această soluție este cu siguranță cea mai completă la un preț foarte rezonabil.

Carcase din silicon

Mai veche și utilizată mai rar, carcasa de telefon mobil din silicon protejează dispozitivul de toate șocurile. Problema este că materialul extrem de moale nu îşi păstrează forma, siliconul se murdărește foarte repede şi au apărut materiale mai interesante din care pot fi făcute husele. Sunt încă utilizate pentru faptul că vin în numeroase modele şi culori.

Huse şi carcase de telefon texturate

Există și alte modele de carcase din plastic moale care oferă o protecție mai mare sau care oferă telefonului un înveliș texturat. Acestea sunt de asemenea uşor de personalizat deci pot reprezenta o soluţie optimă în sensul acesta.

Carcase cu protecţie la apă

Aceste carcase oferă o protecție completă împotriva apei și prafului, ceea ce te asigură că telefonul este în siguranță. Aceste carcase se închid etanş în jurul telefonului şi au orificii speciale pentru a introduce cablurile. Practic nişte elemente ca nişte uşi acoperă zonele prin care telefonul se încarcă. Este de menţionat aici este faptul că telefonul nu se va încărca niciodată sub apă.

Carcase din policarbonat transparent

Aceste carcase dure și transparente, adesea folosite pentru a avea un design special deoarece sunt uşor de imprimat, cernelurile și vopselele aderă perfect pe ele, dar au mici inconveniente. Protecția telefonului mobil în caz de cădere este mai puțin bună, însă carcasa de plastic este cea care se sparge și permite protecția telefonului. La şocuri puternice însă telefonul poate fi pus în pericol.

Carcase cu bumperi

Carcasele rezistente la șoc sunt mai groase și oferă o protecție bună pentru colțuri și împotriva contactului cu suprafeţe dure şi diverse denivelări. Carcasa rezistentă la șocuri este o alternativă pentru persoanele care doresc o protecție excelentă, a telefonului pentru orice situaţie neprevăzută ce poate apărea.